Indien u een of meerdere artikel(en) wilt retourneren is dit mogelijk door de volgende procedure te volgen. U heeft 14 dagen bedenktijd om, na ontvangst, uw bestelde artikel(en) ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking aan ons te retourneren.

Het is niet mogelijk om artikelen om te ruilen. U kunt na het retourneren opnieuw de artikelen bestellen die u wenst via www.teamkleding.nl. U ontvangt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van uw bestelling retour binnen maximaal 14 dagen na ontvangst van uw retourpakket.

  1. Bel of mail ons dat u een product wilt retourneren.
  2. Houdt uw factuur- en ordernummer bij de hand, want hier zullen wij naar vragen als u belt. Vermeld deze twee gegevens ook in uw mail.
  3. Wij bespreken met u de procedure van retourneren.
  4. Verstuur de artikelen naar onderstaand retouradres.
  5. Nadat we gecontroleerd hebben of de artikelen onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking zijn aangekomen zullen we uw aankoopbedrag en verzendkosten van de bestelling retourneren.

De verzendkosten van uw retourzending zijn voor de kopende partij. Op deze manier kunnen wij de basisverzendkosten voor uw bestellingen laag houden. Let op! Gepersonaliseerde producten vallen buiten de 14 dagen bedenktijd.

Retouradres:

Teamkleding BV
Kruisstraat 28
6171 GG Stein

Meer info:

Wenst u meer informatie over een retourneren van producten kunt u bellen naar 0031 (046) 4334494 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ondanks onze hoge kwaliteitsnormen kan het voorkomen dat wij een foutief of defect product leveren. U kunt dit natuurlijk kosteloos naar ons retourneren en zullen wij dit vervangen door het juiste product of een product zonder defect. U dient dit maximaal drie dagen na ontvangst van de bestelling telefonisch (046-4334494) bij ons te melden. Wij nemen dan de retourprocedure met u door en maken afspraken over de levering van vervangende producten.

Gratis verzending

Wij betalen voor u de verzendkosten binnen nederland bij een order vanaf € 110,- !!

ideal

Teamkleding op maat!